ASIANTUNTIJAPALVELUT

Käy peremmälle!
Go to KÄÄNNÖKSET

KÄÄNNÖKSET

Käännös suomesta englantiin, käännös englannista suomeen, käännös suomesta venäjään, käännös venäjästä suomeen.

Go to TEKSTISUUNNITTELU

TEKSTISUUNNITTELU

Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet ja markkinointimateriaali

ERIKOISALAT

Tekniikka, talous ja sopimukset. Asiakirjakäännökset.

TOIMIALAT

Rakennus- ja kiinteistöala. Terveysteknologia. Tieteelliset tekstit.

Käännös suomesta englantiin, käännös englannista suomeen. Käännös suomesta venäjään, käännös venäjästä suomeen. Tekstisuunnittelu. Pyydä tarjous: info@mytransmission.fi

ONKO VIESTISI SINULLE TÄRKEÄ?

Minulle on.

MyTransMission on laadukkaiden käännös- ja kirjoituspalveluiden toimittaja. Missioni on viedä viestisi täsmällisesti perille ilman turhia hallinnointi- tai välityskustannuksia. Olipa kyseessä piiruntarkka asiakirjakäännös, tiettyyn käyttötarkoitukseen toimitettava teksti tai muu kirjoitustoimeksianto, olen iloinen saadessani tehdä sen mahdollisimman hyvin Sinun tarpeitasi ja kohdeyleisösi vaatimuksia palvellen. MyTransMission on yrityksesi joustava, asiantunteva ja luotettava kumppani viestintäasioissa.

  • Saat nopean vastauksen kyselyysi. Tarjoan työn joko sana- tai tuntiperusteisesti toimeksiannon tietojen ja aikataulun perusteella. Toimitusaika on harvoin viikkoa pitempi.

  • Ymmärrän liiketoimintasi tarpeet. Laadin tekstin käyttötarkoituksen mukaan. Seuraan tiiviisti sekä suomalaisen että kansainvälisen markkinan kehitystä.

  • Kokonaiset kolme vuosikymmentä suomalaisen liike-elämän palveluksessa motivoi ja velvoittaa. Takaan tietojesi ehdottoman luottamuksellisuuden.

Hanki MyTransMissionista asiantunteva käännös tai tekstisuunnittelupalvelu, joka toimitetaan sinulle henkilökohtaisesti käsityönä. Saat varmaa vaikuttajaviestintää eri käyttötarkoituksiin niin suomen, englannin kuin venäjän kielellä. Laadin laadukkaat käännökset suomesta englantiin, käännökset suomesta venäjään, käännökset englannista suomeen ja käännökset venäjästä suomeen. Käytä hyödyksesi 30 vuoden kokemus yritysviestinnän tuottamisesta suomalaisen liike-elämän moninaisiin tarpeisiin, mm. koneenrakennus-, energia-, rakennus- ja kiinteistöalan sekä terveysteknologian ja ohjelmistotoimittajien palveluksessa. Kun tarvitset viestin, jolla on väliä, ota yhteys suoraan osaavaan tekijään. Pyydä tarjous, joka kestää vertailun - vastaan nopeasti ilman turhaa odottelua. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mytransmission.fi. Älä enää maksa turhia välitys- ja hallinnointikustannuksia tietämättä millä ammattitaidolla ja aikataululla käännöksesi laaditaan. Varmista laadukas viestisi, jolla on väliä!

Käännökset ja yhteisöviestintä

Eeva-Leena Alhos

Suomi, englanti, venäjä

Anne Huotari

Auktorisoidut käännökset venäjä-suomi

Tehtyjä töitä

Katso suosituksia

LISÄTIETOJA JA KUULUMISIA