TIETOSUOJATIEDOTE

Tutustu täällä Eeva-Leena Alhoksen toiminimen ja sen omistaman MyTransMission-sivuston tietosuojatiedotteeseen

NÄIN SUOJAAMME TIETOSI

Tämä on Eeva-Leena Alhoksen toiminimen ja sen omistaman MyTransMission-sivuston tietosuojatiedote, joka perustuu Euroopan unionin tietosuojasäädökseen.

TIEDOTTEEN VOIMASSAOLO JA PÄIVITYS

Tiedote on voimassa 23.5.2018 alkaen, ja sitä päivitetään tarvittaessa. Kulloinkin voimassa oleva tietosuojatiedote on esillä MyTransMissionin kotisivuilla ja lyhennelmä sähköpostiviesteissä.

Vierailemalla tällä sivustolla ja olemalla yhteyksissä yrityksen kanssa hyväksyt samalla nämä tietojenkäsittelyperiaatteet.

OIKEUTESI OLLESSASI VUOROVAIKUTUKSESSA KANSSAMME

Sinulla on oikeus vaatia tarkempaa kuvausta tietojesi käytöstä tai kieltää nähdäksesi tarpeeton tietojesi käyttö lain sallimissa rajoissa. Koska emme tallenna tietojasi mihinkään rekistereihin emmekä luovuta niitä kolmansille, tämä saattaa tarkoittaa, että emme voi toteuttaa toimeksiantoasi, jos et voi sallia siihen mahdollisesti sisältyvien henkilötietojesi jäljempänä kuvattua käsittelyä.

EMME TARPEETTOMASTI TALLENNA EMMEKÄ LUOVUTA TIETOJASI

Emme pidä henkilötietorekisteriä asiakkaistamme emmekä muista yhteyshenkilöistämme. Asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden tietojen käsittely perustuu pelkästään henkilöiltä itseltään puhelimitse tai sähköpostitse saapuviin toimeksiantoihin ja sopimuksiin. Asiakkaiden ja muiden yhteyshenkilöidemme henkilötietoja sisältyy sähköpostiviesteihin, joita emme toimita kolmansille tahoille, lukuun ottamatta yhteyshenkilöiden nimiä, joita saattaa sisältyä EU:n tietosuojasäädöksen noudattamiseen sitoutuneelle kirjanpitäjälle sähköpostitse toimitettaviin kirjanpitoasiakirjoihin.

SÄILYTÄMME TIETOJA SISÄLTÄVÄT ASIAKIRJAT AINA TURVASSA

Toimeksiantoihin liittyviä, henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja säilytetään ainoastaan sähköisinä tiedostoina käyttäjätunnuksella ja salasanalla suojattuina sekä ammattimaisesti toteutetun virustorjunnan ja palomuurin takana. Auktorisoituihin käännöksiin liittyviä henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja käsitellään suojatuissa järjestelmissä ja tulosteet postitetaan kirjesalaisuuden turvin asiakkaiden ilmoittamiin osoitteisiin. Mahdolliset henkilötietoja sisältävät ylimääräiset paperitulosteet tuhotaan välittömästi.

EMME SEURAA SIVUJEMME VIERAILIJOITA

Sivustollamme ei ole evästeitä emmekä harjoita kävijäseurantaa.

Emme luovuta tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolisille tahoille.

Sivuillamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin ja yhteisöpalveluihin, joiden tietosuojakäytännöistä emme vastaa.